måndag 16 augusti 2010

Dagens outfit: klackar, korsett och gröna snören.

Jag hann inte skriva alltför mycket på extended essay i lördags eftersom jag var kvar i Motala och repeterade inför After Boat Show, så jag satt uppe på natten och skrev istället. Jag ska skriva imorgon förmiddag innan skolan så att jag hinner klart. Vi måste nämligen ha minst 3500 ord imorgon om vi ska få följa med till Ryssland. Tanken är ju god - att alla ska ha kommit tillräckligt långt på sin extended essay, men i mitt fall blir det lite fel då jag just nu skriver för att få ihop tillräckligt med ord istället för att skriva för att faktiskt producera någonting bra. Jag har redan skrivit det mesta av vad jag har kunnat, men sen behöver jag lite sekundärkällor för att kunna fortsätta och då jag inte kan få tag på dem i dagsläget skriver jag just nu saker som jag vet att jag måste ta bort senare för att få plats med annat, bättre material. Jag förstår hur skolan tänker, men jag tycker att det skulle ha varit bättre att supervisorn skulle ha gett klartecken till resan om man verkade vara på rätt spår. Men nu är det inte så, så det är bara att skriva. Det är inte så många ord kvar nu ändå.

Idag efter föreställningen tränade vi också inför After Boat Show. Jag älskar min outfit: klackar, korsett, spets och gröna snören! Ja, det är drag vi gör.Jag har aldrig gjort någonting liknande förut, men det är roligt. Jag hoppas dock på att det finns klackskor i min storlek (45) nästa gång för det är ganska smärtsamt att gå runt i för små. Jag längtar också efter peruk och smink (mer än vad jag brukar ha) så att jag kan leva mig in i rollen.

Imorgon ska jag som sagt tillbaka till skolan vilket jag har längtat otroligt mycket till.

2 kommentarer:

  1. Hade varit intressant att få se dig i den outfiten..*L*

    SvaraRadera
  2. Hehe, förstår det. Men det lär ju komma upp bilder och videos på det riktiga framträdandet på facebook och kanske här :)

    SvaraRadera

Google Analytics Alternative