måndag 30 augusti 2010

Det kunde bara bli bättre

Den här dagen började väldigt hemskt med en försovning som gjorde att jag missade första lektionen. Usch! Sömn är läskigt - man har inte riktigt kontroll över sig själv. Det känns läskigt att ens kropp kan stå över ens medvetande så där. Jag ville inget hellre än att åka till skolan, men min kropp ville tydligen vila och gjorde det mot min vilja. Skrämmande! Borde kanske börja lägga mig lite tidigare så att jag slipper oroa mig, men jag tycker att det ska gå bra ändå - det har det ju gjort förut.

Jag kompenserade i alla fall den hemska morgonen med att vara väldigt effektiv under dagen genom att uträtta en massa viktiga ärenden. Jag bokade möte med min engelsklärare angående studier och referenser, jag ringde bibliotikarien som är ansvarig för hisspoesin och jag hade två jobberbjudanden att välja mellan på lördag: ett för pengar och ett utan pengar. Efter lite eftertanke valde jag det utan pengar för då får jag träffa människor jag har saknat, det händer bara en gång per år och det andra jobbet kan jag ha andra dagar.

Efter skolan köpte jag äntligen en ny kalender och fyllde på mitt anteckningsblocksförråd, vilket behövdes. Dessutom hämtade jag ut min parfym och sakerna jag beställt från ASOS, så nu känner jag mig ordentligare, fräschare och snyggare och förhoppningsvis blir morgondagen bra redan från början. Efter skolan ska jag få nycklarna till lägenheten :)

1 kommentar:

  1. Jippi :D! Äntligen får du nycklarna till lägenheten :D. Du har ju jobbat så hårt för det. Jag är så glad för din skull Pontus :D. Jag tycker även det skulle passa sig för en viss vän till dig att få se den ;) *wink wink*. Han kanske rentav heter Philip Brown ;).
    //Philip

    SvaraRadera

Google Analytics Alternative