onsdag 25 augusti 2010

Études et traitement

Apres "Debatt", j'ai étudié les verbes français. C'est bon de commencer avec les Français à nouveau. Puis, j'ai fait un traitement d'huile du visage.

Jag har ägnat kvällen åt att plugga fransk grammatik. Det känns bra att komma igång med franskan igen. Jag borde verkligen skriva saker på franska oftare, så att det blir mer "naturligt" för mig, känner jag.

På tal om naturligt: idag köpte jag ricinolja, så nu kunde jag äntligen testa oljebehandlingen på riktigt. Efter ett försök kan jag konstatera att huden känns ren, men det krävs ju några fler för att se det riktiga resultatet, vilket jag hoppas blir bra.

Nu ska jag bara plugga lite biologi och sen sova. Imorgon är det föreställning och jag lär nog bli kvar i Motala över natten.

Bonne nuit!

Just det, ingen har väl missat Karins underhållande och Fröding-betitlade blogg? :)

2 kommentarer:

  1. Det är jätteduktigt Pon-Pon :D! Det är ju bra att planera ordentligt så att man känner att all franska går in i huvudet :).

    Det blir väldigt spännande att se om det funkar med denna metod. Det låter ju annars väldigt lovande :D. jag kanske till och med blir tvungen att stjäla idén ;). Meheheheeh...

    Haha, och varför kom hon att tänka på just det namnet? Vem inspirerade henne ;)? Förutom Fröding, så klart x)...

    // Young Pip

    SvaraRadera
  2. Ja, jag oljade mig nyss igen och det är fascinerande hur bra det fungerar :)

    Det där får du fråga Karin om ;)

    SvaraRadera

Google Analytics Alternative