torsdag 19 augusti 2010

Let no foot mark your ground, let no hand hold you down

Jag kom nyligen hem från Motala efter ännu en föreställning. Jag hade turen att få skjuts till Norrköping då inga anslutningar mellan Motala och Norrköping finns så sent. Jag hade glömt att ta med mig ombyteskläder och jag kan ju inte ha samma kläder ända till på fredag! Fast det känns ändå som att jag knappt har några kläder. Allt känns bara tråkigt och fult, förutom några få saker. Därför ska jag shoppa lite när lönen kommer :)
Vi får ingen mjukstart i skolan direkt: imorgon måste vi lämna in ett rough draft på World Lit. II och på fredag är det biologiprov och historiauppsats och allt måste gå bra! Det blir i alla fall bra träning i att utnyttja tiden väl. Jag ska plugga på alla resor. Jag kan inte börja ta skolan på allvar om några veckor utan jag måste ju göra det nu. Det vill jag också, bara att jag knappt har tid. 


Igår make:ade jag a fuss om någonting jag kunde ha valt att blunda för, men det kan jag aldrig. Det känns i alla fall skönt att jag alltid vågar stå upp för vad jag tycker utan att vara rädd för vad andra ska tycka. Jag är typ immun mot det. Så har det verkligen inte varit förut, så det känns positivt.

2 kommentarer:

  1. Det är ju bra att någon, i alla fall, vågar stå upp. Annars vet jag inte vart denna värld skulle gå...

    SvaraRadera
  2. Jag håller med! Inte för att jag ser mig själv som en hjälte, men i allmänhet är det väldigt viktigt.

    SvaraRadera

Google Analytics Alternative