onsdag 18 augusti 2010

The not so careless wearer

Idag fick jag äntligen ha lektioner igen! Skönt att komma tillbaka till vardagen, för den är inte så illa ändå. Någonting som känns konstigt är att jag inte har varit och köpt block och kalender och sånt än för att jag inte har hunnit. Det känns som något man gör innan skolan börjar, men nu får det bli om ett tag, när jag har tid. Jag har tagit en sån där gymnasiekalender med massa erbjudanden och sånt i, men den håller inte riktigt den standard jag vill ha på en kalender. I årets utgåva finns en av de fånigaste och roligaste och underligaste reklamen jag någonsin sett:


OnePiece handlar om att ta det lugnt. Jump in your OnePiece och njut av ett slapparplagg du kommer älska mer än din mor. Vart [sic] du än befinner dig, på afterski, i sommarstugan, eller kanske bara en seg söndagmorgon är detta ett plagg med ett äkta statement
Who cares! 

Förutom det felaktiga språket (jag menar, man kan inte befinna sig i en riktning... var/vart...) är de omtalade sparkdräkterna i sig väldigt fula. Jag skulle inte ha en ens om min stilguru Patrick Wolf hade en sån på sig på alla sina konserter. Sen var beskrivningen väldigt löjlig. Genom att ha bära dräkten i olika situationer gör bäraren ett statement: "Who cares!" I care! Jag vill inte klä mig hur som helst.

På tal om mig och mode fick jag höra en väldigt rolig sak idag. En kompis var på Monki i Linköping där jag köpte min omtalade jacka och tydligen är jag omtalad där. Hon pekade på den jackan och sa att Pontus hade köpt en sån och expediten hörde henne och sa att det var en kille som hade köpt den jackan och att de tyckte att det var så kul. Tydligen har de lagt märke till att jag brukar komma och titta på kläder där och tycker att jag är cool. Denna person är alltså ingen mindre än moi :) Jag borde försöka utnyttja det här - de borde vilja sponsra en fattig student med snygga kläder! ;)

2 kommentarer:

  1. Haha, jag skulle då verkligen inte vilja köpa en sparkdräkt; inte ens om jag fick rabatt på 300 kr!

    Haha, vad häftigt! Du kommer väl så småningom bli känd i hela Linköping, vet jag! Vänta du bara...

    SvaraRadera
  2. Nej, verkligen inte! Inte ens om jag fick 300 kr för att ha den...

    Jo, vänta bara ;) Dock känns inte Linköping så sensationellt, men det är ju en början...

    SvaraRadera

Google Analytics Alternative