fredag 20 augusti 2010

Plans

Jag tror att jag överlevde dagens båda prov. Eftersom det är föreställningar i helgen tänkte jag plugga idag. Jag har inga akuta läxor, men jag tänkte plugga matte eftersom vi har mini mocks nästa fredag. Jag tycker att matte är lätt, men om jag inte håller igång det blir det ju sämre och jag har inte hunnit plugga matte på hela sommaren. Det gäller att inte bli för kaxig i matte och plugga ofta, för jag ska få min sjua i slutet!

Idag kom jag på hur jag ska lyckas förverkliga en idé jag har haft ett tag. Jag tycker att det är intressant att läsa insiktsfulla kändisintervjuer, sådana där man fascineras över hur intressant personen är. Men alla människor, kända eller okända, har intressanta sidor att visa upp egentligen, så därför har jag velat göra en celebrity style-intervju med någon jag känner. Jag ska träffa personen på ett café och betrakta hens kroppsspråk och ställa väl utvalda frågor som om jag hade gjort research, bara att denna research kommer från mina egna upplevelser och kunskaper om den personen. Min vän Philip har redan gått med på att bli mitt första offer. Låter det intressant?

Jag har även funderat ganska mycket på en sak på sistone och nu har jag bestämt mig för att göra det så fort jag har tid. Jag tänker inte säga något till någon för jag vill inte bli övertalad åt något håll. Dessutom är det alltid kul att överraska.

3 kommentarer:

  1. Den där Philip måste vara en väldigt snäll person som ställer upp!

    SvaraRadera
  2. Ja, verk,igen. Jag ska försöka ta fram hans bästa sidor i intervjun, så jag hoppas att det blir spännande läsning. Om du som läsare har förslag på frågor till Philip är det mycket välkommet! :)

    SvaraRadera
  3. Haha, jag känner ju verkligen inte denna Philip, men du som är hans vän bör väl känna till ett och annat om honom ;-).

    SvaraRadera

Google Analytics Alternative